Čtvrtek a pátek

15.08.2014 12:44

Dobý den,

hlásíme se vám s poslední táborovou reportáží.

Včerejší táborový den byl pouťový. V táboře a okolí bylo rozmístěno několik "Atrakcí", za jejichž absolvování dostávali táborníci pouťové peníze, které potom utráceli za více či méně hodnotné ceny.

Dnes se všechny oddíly dostaly do cíle celotáborové hry a vysloužily si možnost putovat za pokladem. Na cestu se vydají během odpoledne, ale o tom kde poklad najdou a co bude obsahovat, pochopitelně nic nevíme. To vám poví až samotné děti.

 

Táborníci mají před sebou poslední večer u táboráku, poslední táborovu noc ve srubech, zítra velký úklid celého tábora, balení a následnou cestu vlakem domů.

Na Hlavní nádraží v Praze by měli všichni dorazit v 16:21 vlakem EC 170 Hungaria. Předání dětí proběhne cca v 16:30 před budovou drážního úřadu (u 1. nástupiště severní části Fantovy budovy – tam, kde jste děti předávali). Velmi vás prosíme, nechoďte dětem naproti přímo k vlaku. Způsobili byste nám tím organizační potíže a narušili bezpečnost dětí. Děti převedeme společně ihned po vystoupení z vlaku na místo srazu.

 

Děkujeme vám všem, kteří jste nás sledovali. Doufáme, že se vám naše táborové zpravodajství i přes komplikace s technikou líbilo a bylo pro vás přínosem. Sledujte i nadále naše stránky, neboť se zde během pár dní objeví odkaz na táborovu fotogalerii.

A pokud byste si chtěli připomenout táborovou atmosféru, setkat se s vedoucími a kamarády z tábora, můžete již za týden zavítat na náš festival Modletické Zvonění: https://festival.modletice.cz/zvoneni/zvoneni_index.php

 

Kromě hudebních vystoupení je připraven doprovodný program pro děti – skákací hrad, malování na obličej a dílničky, kde si děti budou moci vyrobit drobné dárky. V prostorách zámku bude instalováno modelové kolejiště a nebude chybět ani kvalitní občerstvení. 

 

Těšíme se na vás. Alfíci