Ohlédnutí

08.08.2015 19:48

Milí kamarádi,

všichni z vás už jsou v tuhle chvíli doma. Určitě už jste čerstvě vydrhnutí, máte čisté oblečení a v bříšku nějakou dobrotu.

Pokud si budete chtít zavzpomínat na náš letošní tábor, mrkněte na naše album na rajčeti, kde jsou nahrané všechny fotky:

https://alfici.rajce.idnes.cz/

Po celý rok nás pak můžete sledovat také na facebooku:

 https://www.facebook.com/alfici

a účastnit se dalších akcí, které pro vás pořádáme. Ta příští bude už poslední prázdninovou sobotu. Na festivalu Modletické zvonění bude plno muziky, dobrot i zábavy pro děti i dospělé.

A jaké byly poslední dny na táboře?

Ve čtvrtek děti našly zjevný pergamen a večer ho sborově přečetli. Zbývalo přesvědčit rytíře Brtníka o své odvaze a tak se se soumrakem vydali všichni do lesa, na krátkou stezku odvahy.

V pátek nám došla voda ve studni. Naše spotřeba byla vyšší než přítok z vrtu. Naštěstí nás zachránili místní dobrovolní hasiči, kteří přijeli s cisternou, naplnili nádrž a ještě nám por´kropili tábor, aby se usadil všechen rozvířený prach.

Večer jsme tedy mohli zapálit malý táborák, při kterém jsme rozdali diplomy a rytíř Brtník všechny pasoval na rytíře a princezny.

V sobotu ráno zbývalo uklidit tábor a vydat se na trochu úmornou cestu na vlak.

Po cestě vlakem už jen zaznělo na hlavnímnádražé sborové "ahoj" a za pár minut už byli všichni pryč. Zůstává jen vzpomínka na krásných 14 dní s dětmi, které byly opravdu velmi statečné, vytrvalé, přátelské a dovádivé.

Díky všem, kdo se na táboře podíleli a na všechny se těšíme zase za rok.

Lucka