Středa na táboře

06.08.2014 20:39

Milí rodiče a kamarádi,

dnešním zvědům se v táboře podařilo vyšpionit následující:

1. oddíl s názvem SVĚTÁCI má v čele vedoucí Adélku Šťastnou a praktikanty Anetu a Lukáše.

2. oddíl nese název WILLY FOG a šéfuje mu Stanley (Standa Kolář) za pomoci praktikantů Okyho (Tomáš Okrouhlý) a Lenky

3. oddíl se jmenuje HOLINÁČI a my můžeme jen hádat, zda se členové oddílu nechali při vymýšlení názvu inspirovat prvním deštivým dnem a vhodnou obuví. Vedoucí Holináčů je Pája, praktikanty jsou Zdeněk a Adam.

4. oddíl s názvem MY NEVÍME vede Marian Jambor a praktikantkou je Bajda. Vznik názvu tohoto oddílu vidíme asi takto: "Všichni sedí v lese, Marian a Bajda střídavě pokládají otázku, jak že se tedy nazveme. Pubertální členové oddílu z toho mají děsnou prču a několikrát odvětí - my nevíme-, až někoho napadne, že už je to vlastně napadlo a název je na světě.

Středeční den strávili naši táborníci v Korei. 

Poté, co posnídali "Chlupatý chleba" (pro neznalce táborové stravy je to chleba namazaný máslem a obalený ve strouhaném sýru) a čaj, vydali se do lesa na hru "Korejská číslovačka". Dá se předpokládat, že se u toho dost naběhali, ale o to větší chuť pak měli k obědu.

Mezitím tedy ještě stihli slupnout nějakou tu sušenku k dopolední svačině.

Po obědě, který sestával z polévky (vývar s rýží) a hlavního chodu - vepřo, knedlo, zelo- , následoval polední klid a po něm odpolední oddílové hry. 

K večeři bylo tradiční jídlo hostící země - Korejská čína a po ní následoval večerní program, soutěž VIDEOSTOP.

Bohužel nemáme žádné zprávy o vítězích soutěže, ale po víkendu budeme mít jistě více informací.

Závěrem jen s politováním dodáváme, že v táboře je nulový signál na internet a velmi špatný signál telefonní. Ale všichni táborníci se těší dobrému zdraví a kondici. V dobré duševní a fyzické kondici jsou prozatím i vedoucí, praktikanti a ostatní členové táborové posádky.

Další zprávy se pro vás pokusíme získat zase zítra či pozítří.

Mějte se krásně.