Poslední reportáž z tábora

06.08.2015 19:46

Dobrý večer,

hlásíme se vám s poslední táborovou reportáží. Děti mají již za sebou skoro všechny důležité táborové události. Absolvovali jsme soutěže o klíče, ve kterých jsme získali všech 7 potřebných, k odemčení hradních bran. Sportovali jsme, zpívali, jedli, byli jsme na celodenním výletě, oslavili táborové vánoce....

Dnes proběhla táborová pouť, na které si děti mohly v různých soutěžích vysloužit nějaké drobnosti a sladkosti.

Kromě toho již mají všechny oddíly zjevný pergamen, kterým dnes večer přivolají rytíře Brtníka. Ten je pozve na večerní bojovku. Bát se nikdo nemusí, u nás se děti nestraší. Malí půjdou po skupinkách a my věříme, že svou statečností nakonec Leontýnku zachrání a zítra se budou moci všichni vydat za pokladem.

A co nás ještě čeká zítra? Kromě již zmiňované cesty za pokladem, která bude mít dvě části nás čeká spousta práce. Odpoledne musíme všechno zabalit, uklidit po sobě tábořiště, abychom večer mohli usednout k poslednímu táboráku. Předáme si zasloužené diplomy a potom se uložíme do srubů na poslední táborovou noc.

Všichni už se těšíme domů na svoje blízké. Taky se těšíme na svojí postel a vanu nebo sprchu. A ještě lépe na bazén, protože o cachtání jsme letos díky vyschlému potoku měli nouzi. 

Ale taky jsme trochu dojatí z nadcházejícího loučení. Pro mnohé děti byl tento tábor jejich prvním. Doufáme, že tohle prvenství bylo pozitivní a že jim ukázalo, že 2 týdny s kamarády na táboře jsou časem stráveným v radosti, hrách a uličnictvní. Přejeme všem, aby přátelství, která tu určitě vznikla, pokračovala i mimo tábor. Ať se všichni za rok zase ve zdraví shledáme. Už teď se na vás těšíme :)