Středa ve Skandinávii

13.08.2014 09:09

Hypnodrom nás v noci přenesl na sever, do jednoho ze skandinávskách států.

K tomu, abyste uhodli, o kterou zemi se jedná, vám stačí jen pár slov: Astrid Lingrenová a Děti z Bullerbynu, hokej, Ikea a Stockholm :)

 

Jsem sama zvědavá, jak si na táboře poradí například se zápasem v ledním hokeji. Další zajímavou hrou by mohlo být sestavnení kusu nábytku z IKEA bez použití návodu... Uvidíme.

 

Co ale víme s jistotou? Dnes je v táboře převrácený den. Oddílům i celému táboru velí zvolení zástupci z řad dětí.

A jak že dopadly volby?

 

Hlavním vedoucím se pro dnešní den stal David Aron.

Věříme, že si povede výborně, neboť je vtipný, oblíbený a našimi tábory takřka odkojen.

 

1.oddíl

Vedoucí: Natálie Kunstová

Praktikant: David Frydrych

Oba zatím za sebou nemají obsáhlou táborovou minulost, ale v oddíle jsou oblíbení a proto taky získali tolik hlasů. Držíme jim proto palce, aby premiéru ve svých nových rolích zvládli.

 

2.oddíl

Vedoucí: Natálka Kučerová

Praktikant: Honza Škobis

Tuším, že Natálka na našem táboře není poprvé, ale pro Honzu je to tábor premiérový. Nicméně má již zkušenosti z jiných táborů, navíc se jeví jako hravý a pro každou legraci stvořený táborník.

 

3.oddíl

Vedoucí: Tereza Černá

Praktikant: Klára Červinková

Tak tohle je něco, vážení. Obě slečny s námi jezdí na tábory a jiné akce již několik let. Navíc jsou obě velmi komunikačně zdatné, řekla bych, že až nadmíru vyvinuté :) Takže dnešní den budou členové 3.oddílu šlapat jako hodinky, protože odporovat tak silnému tandemu žen, to by se nemuselo vyplatit.

 

4.oddíl

Vedoucí: Denisa Horníková

Praktikan: Eliška Hájková

Na závěr tu máme opravdu elitní dvojku. Obě 15 leté slečny mají táborničení doslova v krvi.

Denisa pochází ze slavného tábornického rodu. Oba její rodiče táborničili již od dětských let, oba také působili léta na táborech jako praktikanti, oddíloví vedoucí a otec dokonce jako hlavní vedoucí. Také všichni strýcové a tety věnovali táborům nespočet let a 2 z nich dokonce ve funkcích hlavasů. Jakým směrem se bude ubírat Denisina táborová kariéra je myslím předem dané.

Eliška se na táboře takřka narodila, neboť její uvědomělá matka rodila ukázněně v průběhu II.běhu tábora na Křiváčku v roce 1999 (ale nebojte, odjela normálně do porodnice :)). Od 1. do 14. roku života slavila Eliška své narozeniny vždycky na táboře. Oba její rodiče mají za sebou také bohatou táborovou historii.

Možná tedy napřesrok uvidíme tenhle tandem opět společně.

 

Lucka Hájková